Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sweet_baby_23
Femeie
24 ani
Braila
cauta Barbat
28 - 80 ani
Forumul Navalistilor / LOCURI DE MUNCA DIN TARA SI STRAINATATE / ANUNT UMANITAR Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
olandezul
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 538
Un om are nevoie de ajutor,hai sa-l ajutam eu va pun toate datele necesare la dispozitie.DIN SUFLET VA IMPLOR,stiu ca este greu pt.toata lumea dar pt el este mai greu.L-A IMBOLNAVIT sistemul medical din Ro.Fiecare cu cat putem,chiar si 1Leu pt.el inseamna enorm.Va atasez toata povestea lui de viata.....si va jur ca este ADEVARATA.
           
Petre Radu     11 aprilie 00:26
Sufar de cancer hepatic. In armata am avut un accident , a trebuit sa fac perfuzii si sangele era contaminat cu virusul B. Find un tip puternic boala a evoluat fara simptome . Virusul a devenit netransmisibil dar a continuat incet, incet sa distruga ficatul . Greseala mea a fost ca n-am cerut niciodata sa-mi faca analize pentru virusul asta si dupa aproape 20 de ani in urma unor analize facute pt ca nu ma simteam bine m-am trezit cu diagnosticul asta. Doctorii mi-au zis ca voi trai cel mult 6 luni de zile. Cu ajutorul lui Dumnezeu care mi-a dat putere si optimism , tumorile sau resorbit , am invins boala . Chestia e ca daca nu iau tratamentul necesar intretinerii imunitatii , dupa un timp boala revine , tumorile se maresc iar . Dupa ce incep sa iau tratamentul se resorb iar..si tot asa...Doctorii se mira. Zic ca n-au mai vazut asa ceva de cand sunt ei doctori.Am o pensie de boala de 425 de lei . Sotia are salariul de 950 de lei .Fata mea ma ajuta cat poate si ea, a facut deja imprumuturi care depasesc 40.000 Roni si nu mai are de unde sa ia alti bani pana nu achita imprumutul la banca. Medicamentele necesare lunar depasesc suma de 1300 de lei .Chestia e ca nu am de unde sa fac rost de toti acesti bani decat foarte rar.Am cativa prieteni buni care ma mai ajuta dar nu ma pot ajuta intodeauna pentru ca nici ei nu prea au de unde. Ma ajuta si ei cand pot si cu cat pot...
De meserie am fost medic veterinar.
Inca de la inceput , cand am fost diagnosticat cu boala asta colegii mei veterinari au facut teste pe cobai cu toate medicamentele astea si au dat rezultate foarte bune.Am alcatuit impreuna o schema de tratament, alta decat cea prescrisa de doctori si mult mai buna. De fapt asa am supravietuit pana acum. Cu ajutorul prietenilor mei veterinari pentru ca mi-au pus intodeauna la dispozitie laboratorul gradinii zoologice unde-am putut testa tratamente eficace. Chestia este ca fara bani , fara medicamentele necesare nu mai pot sa fac tratamentul. De aici si recidivele astea ale bolii.
Acum boala a revenit iar , sistemul sanitar care in Romania nu protejeaza bolnavii prin lipsa medicamentelor o sa ma omoare curand... Nenorocitii astia spun ca medicamentele sunt gratuite, dar cand te duci in farmacii cu reteta , farmacistii spun ca nu sunt gratuite pentru ca ministerul nu le-a platit de cativa ani.. Asta-i viata. Parerea mea , dintodeauna, este ca nimeni, in afara de Dumnezeu, nu stie cat are de trait. Deci cred ca am datoria sa sper, sa cred si sa lupt .Conceptia asta ma ajutat in viata foarte mult.Sunt foarte optimist de felul meu dar am cam obosit sa lupt .Am avut o vila, doua masini , bani, un teren mostenit pe care l-am vandut vandut, etc.. Tot ce-am avut mi-au mancat doctorii si medicamentele. Acum stau intr-o casa modesta dar nu ma plang de asta. Daca as fi sanatos ar fii minunat.Chestia e ca acum nu mai am ce vinde.Nu-ti spun astea ca sa te impresionez, ci asta-i adevarul.Asta-i viata mea.Acum stii tot despre mine. Nu-ti cer nimic si te rog sa nu faci publica treaba asta, sa nu mai spui la nimeni de pe trilu sau facebook ce ti-am spus pentru ca lumea e rea si interpreteaza aiurea lucrurile astea si sa nu crezi ca ti-am spus toate astea ca sa cersesc ceva, ti-am spus pentru ca asa mi-a venit acum, am simtit nevoia sa ma confesez cuiva care ma intelege si daca nu ma intrebai cum ma simt nu-ti spuneam nimic...Scuze daca te-am plictisit cu problemele mele ..
Istoricul conversaţiei


_______________________________________
lume multa- oameni putini!,din ce in ce mai putini.
                 eu cu cine sa merg?

pus acum 10 ani
   
olandezul
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 538
La acest numar puteti vb.personal cu el.Eu deschid lista celor care vor sa-l ajute oferindu-i 100Ron.
0745837539.Petre Radu.Va multumesc in numele lui.


_______________________________________
lume multa- oameni putini!,din ce in ce mai putini.
                 eu cu cine sa merg?

pus acum 10 ani
   
olandezul
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 538
Acestea sunt detaliile contului.
      
Petre Radu    

Uite datele contului :
Cod IBAN : RO81BRDE410SV14505514100
Nr CARD : 6764032029046204
Sucursala BRD Pipera
titular : Ana - Maria Radu


_______________________________________
lume multa- oameni putini!,din ce in ce mai putini.
                 eu cu cine sa merg?

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la