Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
alexxandra pe Simpatie
Femeie
24 ani
Timis
cauta Barbat
24 - 57 ani
Forumul Navalistilor / LOCURI DE MUNCA DIN TARA SI STRAINATATE / locuri de munca in germania Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
sniper30
VIP

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 108
Oferte de munca in zona Köln/Bonn:

2 montatori echipamente electrice. Profil: experienta profesionala, limba germana curenta, abilitati de citire si interpretare a desenelor tehnice. ACTE OBLIGATORII: ASIGURARE DE SANATATE GERMANA, DREPTUL DE SEDERE IN GERMANIA ESTE OBLIGATORIU (AUFENTHALTSERLAUBNIS) + CODUL DE INREGISTRARE FISCAL (ID-STEUERNUMMER). Perioada de munca: 6 luni cu posibilitatea de angajare permanenta. Salariu de baza: 12 €/ora. Permis de conducere auto, asigurarari sociale garantate, certificatele SCP si SCC vor fi asigurate de catre angajator.

20 sudori calificati. Profil: experienta profesionala in sudura prin presiune este obligatorie, cartea de sudor impecabila, limba germana curenta, abilitati de citire si interpretare a desenelor tehnice. ASIGURARE DE SANATATE GERMANA, DREPTUL DE SEDERE IN GERMANIA ESTE OBLIGATORIU (AUFENTHALTSERLAUBNIS) + CODUL DE INREGISTRARE FISCAL (ID-STEUERNUMMER), Perioada de munca: minim 3 luni. Salariu de baza: 12 €/ora, permis de conducere auto, asigurarari sociale garantate, certificatele SCP si SCC vor fi asigurate de catre angajator. Domiciliul platit de catre angajator.

10 schelari/montatori/constructori de schela. Profil: experienta profesionala, limba germana curenta, abilitati de citire si interpretare a desenelor tehnice. ASIGURARE DE SANATATE GERMANA, DREPTUL DE SEDERE IN GERMANIA ESTE OBLIGATORIU (AUFENTHALTSERLAUBNIS) + CODUL DE INREGISTRARE FISCAL (ID-STEUERNUMMER). Perioada de munca: minim 3 luni. Salariu de baza: 12 €/ora, permis de conducere auto, asigurarari sociale garantate, certificatele SCP si SCC vor fi asigurate de catre angajator. Domiciliul platit de catre angajator.

Angajarea se va efectua numai in urma unei probe tehnice si in urma unui interviu de angajare. Deadline angajari: 20.10.2013. Email: SavulescuGabriel @ hotmail.com


pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la