Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cezi Profile
Femeie
23 ani
Vaslui
cauta Barbat
27 - 80 ani
Forumul Navalistilor / DESPRE SANTIERELE NAVALE / NEREGULI SEMNALATE DE SINDICALIŞTI Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
radaghin
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 988
Oficialii şantierului cereau în iunie o majorare de capital de 200 milioane de dolari, din care statul să vină cu circa 100 milioane de dolari. Daewoo Shipbuliding & Marine Engineering Co (DSME) deţine 50,99% din acţiuni, iar şantierului naval 2 Mai Mangalia 48,99% din capital. Acesta se află în curtea lui Adrian Videanu, pentru că este deţinut de Ministerul Economiei. În urmă cu o săptămână, Florian Marin, liderul de sindicat de la Daewoo Mangalia Heavy Industries anunţa că statul român le-a dat un ultimatum coreenilor şi le-a propus să cumpere şi restul acţiunilor, iar aceştia au refuzat. Marin spunea că viitorul companiei este sumbru, şi că în curând se vor disponibiliza cei 3.800 de salariaţi şi cei aproape 3.000 de subcontractori.

În luna aprilie, Florian Marin acuza că firma-ma­mă din Coreea, DSME, este cea care deţine ma­na­ge­mentul şantierului. Aceasta ar percepe de la şantie­rul Mangalia comisioane de management, de pro­iec­tare, iar furniturile pentru construcţia navelor sunt aduse numai din Coreea prin intermediari. Astfel, liderul sindical de la DMHI spunea că 70% din valoa­rea unei nave pleacă în Coreea la compania-mamă.


_______________________________________
Unii nu pot sa mestece, stiu doar sa muste… si sa nu uitam ca cei care injosesc pe altii sunt incapabili sa se ridice pe sine!!!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la