Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cosminamoraru pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bacau
cauta Barbat
30 - 80 ani
Forumul Navalistilor / DESPRE SANTIERELE NAVALE / PLANUL ANTICRIZĂ AL CONSTRUCTORILOR Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
radaghin
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 988
Constructorii au trimis în urmă cu o săptămână premierului Emil Boc un set de măsuri anticriză care ar ajuta companiile din sector, printre care se găseşte construirea de platforme pentru ca Romgaz să exploateze hidrocarburile din Marea Neagră şi dotarea Poliţiei de frontieră cu nave performante şi nepoluante.

ANCONAV a propus zece măsuri, însă nu au primit nici un răspuns până acum de la Guvern, ne-a precizat Gelu Stan. Printre măsuri se cere crearea unui Fond de Garantare a Creditelor pentru şantierele navale, similar celui pentru IMM-uri, noi standarde în materie de poluare pentru vechile nave, precum şi extinderea unor facilităţi fiscale.


_______________________________________
Unii nu pot sa mestece, stiu doar sa muste… si sa nu uitam ca cei care injosesc pe altii sunt incapabili sa se ridice pe sine!!!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la