Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Kitana pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
Forumul Navalistilor / DESPRE SANTIERELE NAVALE / GARANŢII PENTRU CREDITE Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
radaghin
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 988
Deoarece principala problemă este accesul la credite, o altă doleanţă este crearea unui Fond de Garantare a Creditelor funcţional pentru şantierele navale şi armatorii români, similar celui pentru întreprinderile mici şi mijlocii. Alocarea de bani pentru promovarea exportului, cel puţin la acelaşi nivel cu anul 2008, suplimentarea cu minimum 10% a sumelor de la buget pentru cercetare în domeniul construcţiilor navale, îmbunătăţirea absorbţiei fondurilor UE pentru pregătirea profesională şi extinderea facilităţilor fiscale pentru companiile cu ciclu lung de fabricaţie, prin majorarea şomajului tehnic de la 3 la 6 luni, completează setul de măsuri propuse. În acest moment, persoanele care se află în şomaj tehnic vor fi scutite de la plata im­po­zitelor şi contribuţiilor de asigurări so­ciale, acestea urmând a fi suportate de stat. ANCONAV reprezintă interesele a nouă şantiere de construcţii şi reparaţii de nave şi 34 de firme de profil. Pe lângă cei 17.300 de muncitori din şantiere, in­dus­tria conexă mai numără alţi 8.000 de salariaţi.

_______________________________________
Unii nu pot sa mestece, stiu doar sa muste… si sa nu uitam ca cei care injosesc pe altii sunt incapabili sa se ridice pe sine!!!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la