Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angela31
Femeie
24 ani
Buzau
cauta Barbat
24 - 60 ani
Forumul Navalistilor / DESPRE SANTIERELE NAVALE / TAXELE PORTUARE MARI VOR FI SCĂZUTE Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
radaghin
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 988
Preşedintele Băsescu a spus tot în vizita din 10 august că taxele portuare percepute de autorităţile române sunt prea mari faţă de statele vecine. "Spre exemplu, privind taxele portuare, ele sunt mari, probabil acceptabile pentru navele care încarcă-descarcă mărfuri, pentru că se distribuie taxele pe fiecare tonă de marfă, dar când priveşti la taxele portuare, inclusiv remorcaj, pilotaj şi le însumezi constaţi că autorităţile româneşti percep taxe foarte mari, în raport cu porturile în care se află şantiere concurente în zonă. Te uiţi la un port din Grecia, unde taxele portuare pentru navele care se repară aici sunt 30% din taxele percepute de autorităţile româneşti", a declarat preşedintele după o vizită la Şantierul naval Daewoo Mangalia.

Ulterior, Ministerul Transporturilor a anunţat că vrea să să diminueze cu 50% şase tarife încasate de Autoritatea Navală Română la reparaţia vaselor care transportă produse petroliere, gaze naturale sau substanţe lichide nocive.


_______________________________________
Unii nu pot sa mestece, stiu doar sa muste… si sa nu uitam ca cei care injosesc pe altii sunt incapabili sa se ridice pe sine!!!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la