Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Larina23
Femeie
23 ani
Timis
cauta Barbat
28 - 80 ani
Forumul Navalistilor / AICI SUNTETI LIBERI SA NU TINETI SEAMA DE ELE DAR ESTE RISCUL DVOASTRA / Ce trebuie sa stii inainte sa pleci la munca in strainatate Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
radaghin
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 988
Dupa ce emotiile interviului de angajare in strainatate au trecut, mai aveti un pas urias de trecut - drumul in siguranta pana la angajator.
Ce trebuie sa stii inainte sa pleci la munca in strainatate

Iata ce ne sfatuiesc specialistii portalului de recrutare.


Semnati contractul de munca, primiti confirmarea pentru rezervarea biletului de avion si urmeaza sa plecati. Cam acesta este scenariul tipic pentru o persoana care pleaca la un loc de munca in strainatate.

Dar, uneori cele mai simple detalii pot sa ne provoace neplaceri. Atunci cand urmeaza sa va rezervati biletul de avion, e important sa tineti cont de cateva aspecte: sa aveti contractul semnat, sa aveti confirmarea cu locul unde trebuie sa ajungeti si ora la care trebuie sa ajungeti si abia apoi rezervati.

Atunci cand plecati, sa aveti grija sa aveti la dumneavoastra toate actele, sa aveti imbracaminte/tinuta ceruta de job, angajatorul sa fie informat de detaliile de drum (sa stie cand ajungeti), inainte sa plecati sa lasati un numar de urgenta la agentia cu care ati plecat.


_______________________________________
Unii nu pot sa mestece, stiu doar sa muste… si sa nu uitam ca cei care injosesc pe altii sunt incapabili sa se ridice pe sine!!!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la