Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angy_2 pe Simpatie
Femeie
21 ani
Constanta
cauta Barbat
21 - 63 ani
Forumul Navalistilor / LOCURI DE MUNCA DIN TARA SI STRAINATATE / Unison Engine Components Bucharest S.A. Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
radaghin
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 988
CANDIDATUL IDEAL:

Sudor cu experienta, profesionist si serios. Disponibilitate pentru lucru in 3 schimburi.

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Responsabilitati:
Cunoasterea si utilizarea procesului de sudura WIG/TIG& MIG-MAG si al procesului de sudura electrica prin presiune in puncte si al procesului de sudura cu fascicul de electroni.
Abilitati de executare a sudurii manuale si automate. Cunoasterea echipamentelor de sudura automata si utilizarea acestora. Cunostinte de desen tehnic. Abilitati de lucru cu plan de operatii si instructiuni de lucru. Capacitate de a executa lucrari de sudura de calitate ridicata.

Dovada ca este calificat in meseria respectiva si indeplineste cerintele prin: atestat profesional (certificat sudor), diploma, cursuri, atestate pentru tipurile de sudura studiate (certificare AMS-STD-1595 sau AWS D17.1 reprezinta un avantaj)
Experienta in productie minim 3 ani.

Beneficii:
Salariu motivant plus sporuri corespunzatoare orelor suplimentare, bonuri de masa, bonusuri de performanta, asigurare medicala.

DESCRIEREA COMPANIEI:

Societate privata cu capital american, care activeaza in domeniul productiei componentelor de motoare cu turboreactie.


_______________________________________
Unii nu pot sa mestece, stiu doar sa muste… si sa nu uitam ca cei care injosesc pe altii sunt incapabili sa se ridice pe sine!!!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la