Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Kitana
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
Forumul Navalistilor / TOPUL ANGAJATORILOR MINCINOSI / Translator limba germana pentru santier naval-S.C. RUBINAV S.R.L Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
radaghin
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 988
CANDIDATUL IDEAL:

Cautam un vorbitor de limba germana cu desfasurarea activitatii intr-un santier naval.

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Responsabilitati- traducerea corecta din partea germana catre partea romana.
- executia lucrarilor sa se desfasoare conform planurilor de executii.
Beneficii- salariu atractiv.

DESCRIEREA COMPANIEI:

Activitatea principala a firmei noastre este constructia si repararea navelor,, precum si a structurilor plutitoare sau metalice. Avem un numar de aproximativ 70 de angajati (sudori, lacatusi mecanici, maistri si ingineri) 90% dintre acestia avand certificare internationala. SC. RUBINAV SRL isi desfasoara activitatea in doua puncte de lucru, unul in cadrul santierului naval din Mangalia, cel de al doilea fiind in cadrul santierului naval din Tulcea. Avand o experienta in domeniu de peste 15 ani de activitate, precum si personal calificat compania noastra are in desfasurare contracte de colaborare atat cu Daewoo Mangalia Heavy Industries cat si cu STX OSV Tulcea. Firma noastra este certificata Germanischer Lloyd Certification GmbH si lucreaza la cele mai inalte standard de performanta!


_______________________________________
Unii nu pot sa mestece, stiu doar sa muste… si sa nu uitam ca cei care injosesc pe altii sunt incapabili sa se ridice pe sine!!!

pus acum 12 ani
   
nykos5
VIP

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 111
Mari tepari cei de la RUBINAV fugiti de ei.

_______________________________________
Oamenii au fost creati ca sa fie iubiti,iar obiectele ca sa fie folosite...motivul pentru care este acum haos in toata lumea, este pentru ca,, obiectele sunt iubite ,iar oamenii SUNT FOLOSITI"

pus acum 11 ani
   
yonutz
Membru nou

Din: mangalia
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 11
Mai exact dc sunt tepari?

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la