Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Roxxxi23 pe Simpatie
Femeie
23 ani
Neamt
cauta Barbat
23 - 52 ani
Forumul Navalistilor / DESPRE NAVIGATORI / Program umanitar pentru navigatorii traumatizaţi de piraţi Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
radaghin
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 988
Un program menit să ajute navigatorii şi familiile lor pentru a face faţă traumelor fizice şi psihice cauzate de torturarea şi abuzarea celor căzuţi în mâinile piraţilor a fost lansat astăzi, la Londra.

Piratii utilizează de regulă brutalitate extremă şi ameninţarea cu moartea împotriva navigatorilor şi a rudelor lor, pentru a obţine plata răscumpărării.

Noul program maritim umanitar are printre fondatori Federaţia Internaţională a Transportatorilor şi asociaţia armatorilor Intertanko. Programul propune o alianţă între armatori, sindicate, manageri, agenţi de crewing, asiguratori şi asociaţiile de binefacere care reprezintă industria de transport maritim. Misiunea sa este de a ajuta navigatorii care au fost sau pot fi subiect al unui atac pirateresc.

program umanitar pentru program menit să ajute şi familiile lor pentru face traumelor Administrator

22.8KB


_______________________________________
Unii nu pot sa mestece, stiu doar sa muste… si sa nu uitam ca cei care injosesc pe altii sunt incapabili sa se ridice pe sine!!!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la