Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
laura84
Femeie
24 ani
Valcea
cauta Barbat
24 - 49 ani
Forumul Navalistilor / DISCUTII DESPRE PROCEDEELE DE LUCRU DIN SANTIERELE NAVALE / ASAMBLAREA TABLELOR ÎN VEDEREA SUDĂRII PE SUPORT CERAMIC Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
radaghin
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 988
ASAMBLAREA TABLELOR ÎN VEDEREA SUDĂRII PE SUPORT CERAMIC



a) În cazul în care sudarea propriu-zisă se efectuează pe suport ceramic, asamblarea tablelor se va realiza numai cu ajutorul elementelor tehnologice temporare (piepţini sau bride+pene),dispuse pe partea rădăcinii.
Acestea vor avea decupare corespunzătoare pentru a permite lipirea suportului ceramic.Lăţimea suportului ceramic împreună cu folia autoadezivă este de cca. 80 mm.
b).Pentru a se asigura aşezarea corespunzătoare a suportului ceramic în dreptul intersecţiilor,cordoanele de sudură cap la cap sudate deja se vor poliza la nivelul tablei,pe partea rădăcinii pe o porţiune de 15-20 mm, realizându-se o trecere lină între zona polizată şi cea nepolizată

c = grosimea punctului de prinderea

a = calibrul sudurii de colt

asamblarea tablelor vederea suport ceramic asamblarea tablelor vederea suport ceramica) cazul care Administrator

13.2KB


_______________________________________
Unii nu pot sa mestece, stiu doar sa muste… si sa nu uitam ca cei care injosesc pe altii sunt incapabili sa se ridice pe sine!!!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la