Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
doryna_2223
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 80 ani
Forumul Navalistilor / DESPRE PLATFORMELE PETROLIERE / Locuri de munca in domeniul petrolier Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
radaghin
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 988
La 26 august 2011, CNN money a raportat ca Driller de petrol sunt de codare pentru lucratorii.
prea multi ani de sub-investitii in platformele petroliere cat si pentru lucratori, impreuna cu cresterea brusca a preturilor petrolului pe parcursul ultimilor ani a condus la un deficit major de lucratori cu experienta in domeniile petrol, la toate nivelurile.
Noble Corporation, una dintre lumi mai mari companii de foraj in larg, are 1500 de deschideri dispozitiv de locuri de munca in urmatorii 2 ani pentru lor cinci platforme petroliere noi.
Fiecare companie de petrol este implementarea noilor platforme petroliere pretutindeni din golful Mexic si de apa adanca de pe brazilia la coastele Africii si Arabia Saudita pentru a satisface cererea crescuta de azi pentru petrol.
Completarea locurilor de munca in aceste domenii de petrol offshore se dovedeste a fi o provocare majora.
In ciuda salariilor cer-mare in gama de 50.000 de dolari la 80.000 dolari chiar si pentru noii veniti, nu sunt factorii de multe pentru aceste locuri de munca offshore.
exista mai multe motive pentru aceasta ezitare:
Nu multi oameni sunt dispusi sa traiasca in mijlocul oceanului pe o platforma petroliera
temperaturi extreme, fie extrem de rece (cel mai adanc platforme petroliere ocean) sau extrem de cald (africa), si, uneori, atat (deserturile din Arabia Saudita)
Programul de lucru solicitante - 12 ore pe, 12 ore libere, 7 zile pe saptamana, timp de 2-4 saptamani drepte
Politic volatilitate si violentei armate, de exemplu, rebeli si insurgentii in Nigeria si alte natiuni africane, potentialii teroristi in Arabia Saudita
pericolul fizic de furtuni ca Gustav recente si uraganul Katrina in 2005
accidente periculoase cum ar fi instalatii de foraj 1988 Piper Alpha in marea Nordului - 167 din cele 226 de oameni la bord au murit atunci cand platforma de foraj a luat foc
Previzibil, cele mai mari salarii trase in companiile petroliere sunt directori cu titluri care incep cu C, cum ar fi CEO, CFO, etc.
Apoi, aveti VPS si vanzatorii de top.
Dar ceea ce despre locuri de munca si salarii pentru noii veniti? Ei bine, in luna februarie, The Wall Street Journal a raportat ca de inginerie petrol noi absolventi au primit salarii de pornire de 80.000 dolari la 110.000 dolari, nu inclusiv perks diverse bonusuri si semnarea.
Aceasta cerere este in nici un pericol de a atinge un nivel maxim oricand in curand.
companiile petroliere sunt angajarea de inginerie studenti petroliere boboc ca interni de vara, plata la fel de mult ca 32 dolari.50 o ora.
Texas Tech rapoartele sau din 2011 seniori absolvirea va primi un salariu mediu de 110.000 dolari.
Geologi, de asemenea, sunt in mare a cererii.
Rapoartele institutul Geologic american ca salariul mediu de pornire pentru o iesire geolog proaspata de scoala este de 81.300 dolari, in crestere de la 55,000 dolari in 2003.
Cu ocazia reuniunii din aprilie, Asociatia Americana de Geologii Petroleum a raportat ca elevii absolvent (masterat si doctorat), au primit salariile de 80.000 dolari la 110.000 dolari.
Vestea buna pentru solicitantii de locuri de munca este ca cererea de geologi pentru este putin probabil sa fi umplut prea curand.
institutul Geologic american rapoarte ca din studenti geologie 20.000, numai 2800 atinge BSc lor dupa 4 ani de studiu.
In plus, multe dintre geologi azi industriei petroliere a inceput activitatea in 1970, si se vor pensiona in urmatorii cativa ani.
Luate impreuna, aceste fapte inseamna ca posturile vacante mai multe si mai multe geologie sunt de gand sa deschida in companiile petroliere in urmatorii zece ani, cu salarii ar putea sa creasca in continuare.
Se pare ca, chiar si astazi, avand o diploma de licenta in Geologie sau Inginerie geologica este bine meritat.
Intarirea aceasta cu un master in Sedimentologie, Stratigrafie, structurale sau Geologie Geofizica va fi aproape sigur net va un plus 20.000 dolari sau 30.000 dolari.
Cu cresterea cererii pentru petrol din china si india, precum si cererea continua din SUA si Europa de a conduce vehicule de cautare pentru mai mult petrol, locurile de munca vacante in campurile petroliere si platforme marine de foraj va ramane neocupat pentru ceva timp pentru a veni.
Acest lucru este cu siguranta de locuri de munca fierbinte de urmatoarele doua decenii.


_______________________________________
Unii nu pot sa mestece, stiu doar sa muste… si sa nu uitam ca cei care injosesc pe altii sunt incapabili sa se ridice pe sine!!!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la