Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Nebunatyka pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 73 ani
Forumul Navalistilor / SUGESTII , INTREBARI SI RASPUNSURI / Felicitari pentru creeare acestui forum Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
Welding Recruitment
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 50
As vrea sa multumesc pe aceasta cale Administratorului acestui forum pt ca a avut intiativa de a crea si un forum  din domeniul Naval cat si pt toti lucratorii din santierele navale.

Am vazut ca in ultima vreme nu prea a fost o asa mare activitate pe acest forum si tocmai deasta multi dintre useri nu au avut curajul sa intre si sa arunce o privire asupra acestor topicuri minunate si acestor informatii foarte importante pt multi oameni care lucreaza in acest domeniu si nu numai.

Deasemenea multumesc pe aceasta cale celor care au trimis CV-urile la adresa de mail: welding_recruitment_agency @ yahoo.com. si ne cerem scuze daca nu am putu raspunde in timp util tuturor care au trimis aceste CV-uri.


Momentan lucrarile din santierele navale mai exact din Dubai,Abu Dhabi ,Roterdam sunt inca la stadiul de licitatie.
Compania noastra face eforturi in continuare de a optine licitatiile pt constructia unor petroliere in aceste santiere navale ,de a aduce cat mai multa forta de munca din Romania dar si de a ridica standardele salariale pt muncitorii romani.

In speranta ca am fost de folos pt acest forum mult succes in continuare.

Este un forum foarte bun
           


pus acum 12 ani
   
olandezul
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 538
Cu respect    Va multumim pt.felicitari si speram sa aveti in vedere sudorii navali de pe acest forum, pt primele plecari si sa fie cit mai curind.

felicitari pentru creeare acestui forum   multumim speram aveti vedere sudorii navali acest

39.4KB


_______________________________________
lume multa- oameni putini!,din ce in ce mai putini.
                 eu cu cine sa merg?

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la