Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Kitana
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
Forumul Navalistilor / ARHIVA / S.C. Zauner Romani S.R.L.-SUDOR Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
radaghin
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 988
RESPONSABILITATI / BENEFICII:

ZAUNER ROMANIA S.R.L., membră a concernului austriac Zaunergroup, avand filiale în Austria, Germania, Italia, Serbia şi România angajează tineri în vederea calificării în meseria de sudor autorizat, cu şcolarizare în Satu Mare. Iniţiat de către tehnologi sudori din Austria si raspunzand celor mai noi cerinte in domeniu, cursul are o durata de 12 saptamani si se adreseaza tinerilor motivaţi care doresc o pregătire profesională serioasă. Acestia obţin certificate de calificare recunoscute internaţional, asigurându-li-se locuri de muncă atât în ţară cât şi în străinătate.Experienta în domeniul sudurii reprezintă un avantaj, dar nu este o condiţie obligatorie.



La data de 22.09 2008 şi-a deschis porţile şcoala de specialitate pentru calificarea sudorilor. Cu această dată a început calificarea periodică adresată tinerilor din România care după absolvirea cu succes o cursurilor de instruire teoretică şi practică cu durata de 12 săptămâni vor deveni sudori în domeniul îmbinării conductelor tubulare. Cursul de instruire a fost conceput de către tehnologi sudori din Austria. In aceste cursuri de instruire sunt integrate în mod curent cele mai noi cerinţe ale construcţiei de conducte tubulare. 
   
Obiectul cursurilor

Pe lângă abilităţi tehnice, tinerii recruţi vor dobândii şi cunoştinţe de limba germană. Pentru ca recruţii să primească o instruire completă, periodic şi paralel cu instruirea practică, instructori-tehnologi sudori români vor ţine suplimentar cursuri-module teoretice. In perioada de desfăşurare a instruirilor, firma Zauner Romania asigură atât cazarea cât şi întreţinerea, pentru ca recruţii să se poată concentra 100 % asupra cursurilor.
Cursanţii vor încheia şcolarizarea ca titulari de 5 Certificate TÜV recunoscute internaţional!

Persoane ţintă

Tineri români motivaţi care ştiu să aprecieze şi î-şi dau seama de valoarea durabilă a unei astfel de instruiri, deschizând perspective de viitor. Nu prezintă importanţă zona de provenienţă a viitorilor cursanţi. Insă trebuie să fie dispuşi ca după încheierea şcolarizării să lucreze în domeniul sudurii în întreaga Europă (înţelegându-se prin aceasta disponibilitate pentru delegaţii în străinătate). Experienţa în următoarele domenii constituie un avantaj însă nu reprezintă o condiţie de bază:

    Cunoştinţe generale în domeniul sudurii
    Lăcătuşeria în general sau în domeniul conductelor
    Construcţii de balustrade sau instalaţii de încălzire (instalatori)


Următoarea selecţie:
11./12.11.2011 la Satu Mare
18./19.11.2011 la Satu Mare

Următorul curs începe în data de:
21.11.2011

ÎNSCRIERI:
Înscrieri pentru selecţie prin telefon sau e-mail.

Radulescu Roxana
Str. Aurel Vlaicu nr. 72
RO-440122 Satu Mare
jud. Satu Mare
ROMÂNIA

Tel.: +40(0)361-420 550
Fax: +40(0)361-429 538
e-mail: office.satumare @ zaunergroup.com

s.c. zauner romani romania s.r.l., austriac avand filiale austria, germania, italia, serbia şi Administrator

10.7KB


_______________________________________
Unii nu pot sa mestece, stiu doar sa muste… si sa nu uitam ca cei care injosesc pe altii sunt incapabili sa se ridice pe sine!!!

pus acum 12 ani
   
olandezul
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 538
Da sunt cursuri efectuate din banii europeni,si pe linga cazare si masa+transport,ei trebuiesc sa asigure salariul minim pe economie,dar pe care nu-i mai vezi.Na traim in Romania nu????

_______________________________________
lume multa- oameni putini!,din ce in ce mai putini.
                 eu cu cine sa merg?

pus acum 12 ani
   
radaghin
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 988
Nu stiu daca asigura salariul minim pe economie...Trebuie intrebat la birouri la Zauner conditiile exacte care sunt oferite la incheierea unui astfel de contract.

_______________________________________
Unii nu pot sa mestece, stiu doar sa muste… si sa nu uitam ca cei care injosesc pe altii sunt incapabili sa se ridice pe sine!!!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la