Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
alexxandra
Femeie
24 ani
Timis
cauta Barbat
24 - 57 ani
Forumul Navalistilor / SA MAI RADEM...DESPRE CE SE MAI INTAMPLA IN ROMANIA!!! / Parcare în stil Dorel. Un bucureştean a parcat în mijlocul străzii şi Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
radaghin
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 988
Dorel este un personaj destul de cunoscut în folclorul românesc, fie că e în postura de muncitor, de şofer sau orice altceva. De câte ori se întâmplă ceva tipic românesc, dăm vina pe el.

De exemplu, am primit pe adresa redacţiei, nişte poze despre care expeditorul spune că arată o parcare în stilul Dorel. Imaginile au fost surprinse undeva în centrul Capitalei, pe o străduţă destul de îngustă.

Un bucureştean şi-a lăsat maşina aproape în mijlocul străzii, iar când betoniera a vrut să intre pe străduţă a rămas blocată. Maşina lăsată pe avarii nu este singura care încurcă situaţia.

Pe cealaltă parte, alt şofer şi-a lăsat maşina în aşa fel încât să blocheze traficul. Ce e de făcut? Observăm în imagini cum oamenii s-au strâns la sfat, probabil căutând o soluţie. Până la urmă, au decis să împingă maşina lăsată pe avarii.

parcare stil dorel. parcat mijlocul şi dorel este personaj destul cunoscut folclorul românesc, Administrator

17.4KB


_______________________________________
Unii nu pot sa mestece, stiu doar sa muste… si sa nu uitam ca cei care injosesc pe altii sunt incapabili sa se ridice pe sine!!!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la