Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Stefania_h0t
Femeie
24 ani
Salaj
cauta Barbat
24 - 46 ani
Forumul Navalistilor / SA MAI RADEM...DESPRE CE SE MAI INTAMPLA IN ROMANIA!!! / Şoferul şmecher de Bucureşti! Parchează Hummer-ul pe linia de tramvai Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
radaghin
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 988
Traficul rutier din Capitală a dobândit notorietate naţională pentru "surprizele" pe care le rezervă aproape tuturor. Fie că eşti pieton, şofer, vatman sau simplu gură-cască, nu te poţi plictisi pe străzile Bucureştilor.

Dovadă vie stau şi imaginile trimise de unul dintre utilizatorii videonews.ro.

Locatarul unui bloc a filmat o scenă "made in Romania": șoferul şi-a parcat nici mai mult, nici mai puţin "monstrul" de Hummer pe o linie de tramvai, chiar înaintea unei staţii-refugiu pentru călători. Unde mai pui că este vorba de un loc aflat la doi, trei metri de o intersecţie foarte circulată.

Dacă se chinuia un pic, "şoferelul" care şi-a luat o linie de tramvai în capitală putea să o adjudece şi pe a doua. Asta judecând după faptul că tramvaiul care venea din direcţia opusă a trecut milimetric pe lângă mastodontul pe patru roţi.

Vezi mai jos hal de respect în traficul bucureştean.
     

hummer-ul linia tramvai traficul rutier din dobândit pentru care aproape tuturor. fie că Administrator

18.4KB


_______________________________________
Unii nu pot sa mestece, stiu doar sa muste… si sa nu uitam ca cei care injosesc pe altii sunt incapabili sa se ridice pe sine!!!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la