Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Dulci-k
Femeie
22 ani
Giurgiu
cauta Barbat
22 - 45 ani
Forumul Navalistilor / SA MAI RADEM...DESPRE CE SE MAI INTAMPLA IN ROMANIA!!! / Poliţia Rutieră stă la pândă cu mobilul la ureche, staţionând în locur Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
radaghin
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 988
Mulţi români se plâng de faptul că poliţiştii stau pur şi simplu la pândă, bine ascunşi, ca să dea amenzi. Şi asta ca să-şi facă norma zilnică. Însă ce ne facem când chiar ei sunt cei care încalcă legea? Pe ei cine îi trage la răspundere?

Am primit această fotografie de la Diana. Telespectatoarea noastră ne scrie că ei ne amendează pe noi când vorbim la telefon, în timp ce conducem.

Avem aici un poliţist din Slatina, care a oprit într-un loc interzis. Indicatoarele arată că acolo nu se staţionează şi că şoferul riscă să se aleagă cu roţile blocate. Şi ce face poliţistul nostru? Vorbeşte la telefon.

Ei, bine, acesta nu va fi sancţionat. Din păcate ne-am obişnuit ca în România unii să fie mai presus de lege.


         

stă pândă mobilul ureche, locur mulţi români plâng faptul că stau pur şi Administrator

17.7KB


_______________________________________
Unii nu pot sa mestece, stiu doar sa muste… si sa nu uitam ca cei care injosesc pe altii sunt incapabili sa se ridice pe sine!!!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la