Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ElizaElizaiubi pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Satu Mare
cauta Barbat
23 - 53 ani
Forumul Navalistilor / SA MAI RADEM...DESPRE CE SE MAI INTAMPLA IN ROMANIA!!! / Cum îţi faci loc când eşti blocat în parcare Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
radaghin
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 988
Capitala e o junglă, iar lupta pentru un loc de parcare devine destul de aprigă pentru şoferi. Aşa că vedem destul de des cazuri în care aceştia se blochează unii pe alţii cu maşinile.

Un bucureştean, însă, a găsit soluţia pentru acest lucru.

Omul avea trei variante: aştepta, suna la poliţie sau îşi făcea loc singur. A ales ultima variantă. Maşina de teren i-a şi permis acest lucru.

Părerile sunt împărţite în legătură cu acest caz. Unii spun că cel care l-a blocat pe şoferul răzbunător îşi merită soarta şi că poate aşa se învaţă minte. Alţii sunt de părere că într-o ţară care pretinde că e civilizată n-ar trebui să se întâmple aşa ceva.      

cum îţi faci loc când eşti blocat parcare capitala iar lupta pentru loc parcare devine Administrator

14.7KB


_______________________________________
Unii nu pot sa mestece, stiu doar sa muste… si sa nu uitam ca cei care injosesc pe altii sunt incapabili sa se ridice pe sine!!!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la