Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Sweet31
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
Forumul Navalistilor / STIRI SI INFORMATII DIN ALTE DOMENII / Cele mai mari DEZASTRE ale omenirii, PREZISE de un joc de cărţi. Vezi Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
radaghin
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 988
Illuminati Game Card a apărut pe piaţă în 1995, dar a fost creat de Steve Jackson în 1981. Ceea ce a şocat foarte mult la acest aparent banal joc de cărţi a fost acurateţea cu care a prezis cele mai şocante dezastre care au zdruncinat omenirea.

Atacurile de la 11 septembrie 2001, ba chiar cutremurul din Japonia sau profeţii despre venirea Antichristului pe pământ, toate au fost prezise de Steve în cărţile sale de joc.

Mai mult, acestea arată prin desene sugestive, ceea ce se va întâmpla şi la nivel economic: creşterea taxelor, politicienii corupţi care vor condue lumea, sau despre reducerea masivă a populaţiei prin tot felul de viruşi care sunt aruncaţi în cele mai populate zone de pe glob.

Ceea ce îngrijorează foarte mult este cartea Combined Disaters (fotografia 18 din galeria foto de mai jos), pe care cei care au studiat-o au declarat că se referă la Jocurile Olimpice de la Londra care vor avea loc în acest an.


Cititi mai multe detalii aici:http://www.antena3.ro/life-show/bizar/cele-mai-mari-dezastre-ale-omenirii-prezise-de-un-joc-de-carti-vezi-ce-se-va-intampla-anul-acesta-cu-omenirea-157059.html

cele mai mari dezastre ale omenirii, prezise joc vezi illuminati game card 1995, dar fost creat Administrator

24.9KB


_______________________________________
Unii nu pot sa mestece, stiu doar sa muste… si sa nu uitam ca cei care injosesc pe altii sunt incapabili sa se ridice pe sine!!!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la