Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
alexxandra din Timis
Femeie
24 ani
Timis
cauta Barbat
24 - 57 ani
Forumul Navalistilor / STIRI SI INFORMATII DIN ALTE DOMENII / Medicul din Slatina, acuzat pentru moartea unui pacient, consideră că Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
radaghin
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 988
Parchetul a început urmărirea penală a medicului din Slatina, acuzat că a lăsat un bărbat să moară, fără să-l consulte. Medicul este acuzat de ucidere din culpă, pentru că l-a trimis pe pacient la secţia de psihiatrie, iar acesta avea insuficienţă cardio-respiratorie. Medicul a fost suspendat de două zile din funcţie  de conducerea spitalului.

Echipa de control a Ministerului Sănătăţii a ajuns, vineri, la Spitalul Judeţean din Slatina în cadrul unei anchete care va stabili dacă medicul Cornel Fulga este vinovat în cazul morţii pacientului.

Medicul Cornel Fulga a afirmat, la ieşirea de la audieri, că nu se simte vinovat, motivând că l-a trimis pe bărbat la secţia de psihiatrie întrucât "era foarte agitat".

"Am făcut ceea ce trebuia făcut, pacientul fiind foarte agitat. Am luat decizia de a fi trimis pentru examen de specialitate în Secţia de Psihiatrie. Repet, pentru tratament de specialitate, nu l-am internat acolo ca să scap de el, aşa cum s-a vehiculat. Aşteptăm investigaţiile medico-legale şi după aceea vom vedea care a fost de fapt vinovatul şi care este adevărata cauză a morţii", a declarat mediucl de la Unitatea de Primiri Urgenţe.

"Pacientul a venit în jurul orelor 16.00, a fost examinat, până s-a făcut şi foaia şi transferul a durat în jur de 10-15 minute, după care a fost trimis cu aceeaşi salvare la Secţia de Psihiatrie pentru examenul de specialitate, nu cum se vehiculează că a stat în UPU o oră fără a i se face nimic", a mai spus medicul.

Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a cerut să fie făcut un control în cazul pacientului decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina.

Este pentru a doua oară când medicul Cornel Fulga este acuzat de moartea unui pacient, după ce, în ianuarie 2009, un bărbat de 63 de ani, din Drăgăneşti, a murit pe holurile spitalului fără să fi primit îngrijiri medicale. Cornel Fulga, care era de gardă în acea zi, a fost demis.

medicul din slatina, acuzat pentru moartea unui pacient, că parchetul început medicului din Administrator

19.8KB


_______________________________________
Unii nu pot sa mestece, stiu doar sa muste… si sa nu uitam ca cei care injosesc pe altii sunt incapabili sa se ridice pe sine!!!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la