Forumul Navalistilor
FORUM DE SPECIALITATE DEDICAT TUTUROR LUCRATORILOR DIN DOMENIUL NAVAL. CE-A MAI MARE COMUNITATE DE NAVALISTI DIN ROMANIA- DEZBATERI PE DIFERITE TEME,LOCURI DE MUNCA,DICTIONARE EXPLICATIVE,INTREBARI SI RASPUNSURI TEHNICE,DISCUTII DIN DOMENIU. IMPREUNA CU NOI ....ISTORIA MERGE MAI DEPARTE!!!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forumul Navalistilor | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL NAVALISTILOR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
i.oana 20 ani
Femeie
20 ani
Bucuresti
cauta Barbat
20 - 45 ani
Forumul Navalistilor / LOCURI DE MUNCA DIN TARA SI STRAINATATE / Work Experience Moderat de olandezul
Autor
Mesaj Pagini: 1
olandezul
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 538
HotJob DescriptionRole and Responsibilities: WELDER Cert. 111 and 141.
From the first day the candidate will be scheduled to Welding of the water pipe in the ditch, the boss pipes. Candidate must have a welding certificate 141 and 111 and must be skilled as a welder. There will be X-ray analysis of the welding work.
RequirementsThe work requires Norwegian accredited welding certificates, such as Bureau Veritas or Det Norske Veritas (NOT Germanische Lloyds) for 111 and 141 welders. Without having one of these two certificate, you are not qualified for this job.
Min.5 years of experience
Preferred age range:  30 – 50
Other InformationFOOD: Not free 
TRAVEL EXPENSES: The candidate have to pay MAXIMUM NOK 2.500,- for travel, we will pay the rest of the costs. The Flight expenses will be deducted at the Salary. The flight tickets are around 4.500 NOK around 2500 deducted from Salary, the rest supported by our client.
Taxes will be deducted from the salary in terms of tax cards in Norway. Taxes in Norway is from 26 – 36%.
Working hours: Normally 37,5 hours a week – with overtime possibilities.
Accommodation: NOK 135,- each day - this include internet access and power
                       Sursa. sit-ul Work Experience.


_______________________________________
lume multa- oameni putini!,din ce in ce mai putini.
                 eu cu cine sa merg?

pus acum 11 ani
   
olandezul
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 538
Conditii generale de participare
Varsta
Aplicantii trebuie sa aiba intre 25 - 50 de ani.
Experienta
Pentru pozitiile calificate ce presupun experienta, candidatii trebuie sa dovedeasca un minim de 5 ani vechime in profesia pentru care aplica. Pentru aceste pozitii aplicantii sint incurajati sa prezinte diplome sau certificate care sa ateste experienta profesionala. Toate documentele trebuie traduse in limba engleza.
Limbi straine
Pozitiile de raspundere necesita un nivel cel putin mediu de limba engleza in functie de specificul ofertei si cerintele partenerilor nostri externi. De asemenea cunoasterea inca a unei limbi de cirulatie internationala constituie un avantaj.

Salariul oferit
Salariul BRUT este cuprins intre 130 si 190 Coroane Norvegiene adica intre 14 si 20 GBP pe ora sau 17 si 23 Euro pe ora. Acesta depinde de pozitia pentru care a fost selectat fiecare aplicant, experientele anterioare, eventuale diplome, certificate, nivelul limbii engleze, etc.

Costul Programului
Aplicantii care vor fi selectati de catre partenerii din Norvegia, in urma analizei dosarului trimis catre Work Experience, nu vor trebui sa achite comisioane sau alte taxe de mediere!

Durata contractelor
Durata contractelor
Durata contractelor este de minim 6 luni, dar aceasta poate fi prelungita printr-un simplu contract direct intre angajator si muncitor cu inca un an sau mai mult!
Ore lucrate
Se lucreaza minim 54 ore pe saptamana, 6 zile pe saptamana, o zi libera. Orele lucrate peste program sint platite ca ore suplimentare!

Alte informatii
Asigurarile sociale si medicale precum si toate taxele catre statul norvegian sint in cuantumul de aproximativ 30-35% din salar ! Aplicantilor li se vor prezenta poze ale locatiilor in care este asigurata cazarea inca inainte de plecarea din tara!
Masa
Fiecare aplicant este responsabil de costul procurarii mancarii.
Transportul
Transportul pana la locul de munca este suportat de fiecare aplicant. Exista de asemenea posibilitatea ca pretul acestuia sa fie suportat de partea norvegiana urmand a se deduce ulterior din primul salar.

Cum te inscri in program?
Pentru a aplica gratuit la acest program este necesar sa va inscrieti in baza noastra de date, alegand programul "Work Experience in Norway". Inregistrarea gratuita in baza noastra de date, va face posibila vizualizarea profilului d-vostra de catre toti partenerii nostri externi ! Un C.V. complet trebuie sa contina si diplome, calificari, referinte sau alte documente care atesta pregatirea d-voastra profesionala! Vor fi luate in considerare doar aplicatiile ale caror de profile depasesc procentul de completare 50%. Va rugam sa va creati C.V.-uri complete pentru a va facilita obtinerea unor contracte cat mai avantajoase!
Pentru mai multe detalii despre ofertele curente, va rugam sa contactati echipa Work Experience.


_______________________________________
lume multa- oameni putini!,din ce in ce mai putini.
                 eu cu cine sa merg?

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la